Forelskelse og Kjærlighet

Møtte en gutt som het Joakim for 4 mnd siden. Jeg likte personligheten hans, og ble forelsket.. Han derimot var kun ute etter en ting. (som han fortalte meg i ettertid) Noen ganger hørte jeg ikke fra han på 1 uke osv, å sånn fortsettet det. Helt til kompisene hans flyttet herfra, og da tok han kontakt med meg..
Tror nok han aldri hadde tenkt at det skulle bli noe mer mellom oss, men han hadde vel ingenting å gjøre når kompisene dro..
Endte med at han forelsket seg i meg, og nå er vi i ett forhold. for ikke så lenge siden var han kjempe redd for at andre skulle vite om oss, å gjorde alt han kunne for å holde det skjult. Helt til jeg sa at jeg ikke orket mer hvis han ikke ville vise meg fram. Nå er det offisielt og det ble sånn som jeg ville. Men fremdeles så tenker jeg på de tingene som har vært.
Så for ikke så lenge siden dro han til thailand med kompiser (for å røyke hasj) Å før han dro såg jeg på dataen på en sånn fane som sto oppe at han hadde søkt på ''priser på horer'' Å da ble jeg veldig redd. Har vært så mye styr med familien min osv pga han røyker, å jeg har kun snakket positivt om han helt fra starten av. Når han var kommet til Thailand tok han ikke kontakt me meg engang, før 3 dager etterpå.. Har vært lei meg , frustrert og alt mulig pga han ikke forstår noe som helst. å det var da jeg møtte Sindre. Han vil jeg skal dumpe Joakim og bli ilag med han heller, å han er så grei med meg! han sir han aldri ville gjort meg noe vondt, å så lenge han har meg er han fornøyd.
Har ikke peiling på hva jeg skal gjøre?? Har gjort alt for å få Joakim, og nå når jeg har fått han, forelsker jeg meg i en annen.

hei, 07.02.2011

Kommentarer fra leserne

Dette sier leserne om "Forelskelse og Kjærlighet":

Sindre (07.02.2011)

Hei hei

Dump Joakim. Bli sammen med Sindre. Enkelt og ærlig.

Anonym (07.02.2011)

Hallo? Hva er problemet? Hvorfor skriver du her? Du skjønner vel at det ikke er noen andre som kan ta denne beslutningen for deg? Følg den indre følelsen.

hei (07.02.2011)

Ja det skjønner jeg. men setter pris på gode råd :)

Skriv et svar

Kan du hjelpe personen som skriver dette innlegget? Kanskje har du vært i lignende situasjon selv, eller på annen måte vet noe om temaet? Skriv svar på innlegget her:

Navn eller kallenavn

captcha

Spam sjekk
← Skriv inn alle fire tegn på bildet.

Relaterte psykologiske emner

Her er noen relaterte psykologiske emner.

Gratis psykologisk hjelp over Internett!

psykologPå GratisPsykolog. com kan du stille spørsmål og del dine erfaringer og tips om psykiske lidelser. Tjenesten er anonym og koster ingenting.

Du vil få psykologisk hjelp i form av tilbakemeldinger, råd og tips fra andre som bruker denne nettsiden. Noen har kanskje opplevd noe av det samme som deg, eller de har faglig kunnskap som de vil dele med deg.

Del erfaringer. Vær anonym. »